افراطی

موسیقی از نظر امام خمینی(ره)

حضرت امام خمینی (ره)در مورد موسیقی می فرمایند : موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد . دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.

 نباید دستگاه تلویزیون طوری باشد که 10 ساعت موسیقی بخواند و جوان هایی که نیرومند هستند از نیرومندی آنها کاسته شود و به یک حال خمار و خلسه آور تبدیل شوند مثل همان تریاک موسیقی با تریاک فرقی ندارد.

بقیه در دامه مطلب ...

 اگر بخواهید مملکتتان یک مملکت صحیح باشد موسیقی را حذف کنید. نترسید که از اینکه به شما بگویند کهنه پرست شده اید.باشد ما کهنه پرستیم همه این کلمات نقشه است برای اینکه شما را از کار جدی عقب بیندازند .این که می گویند اگر چنانچه موسیقی در رادیو نباشد آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند بگذارید از جای دیگر بگیرند.شما عجالتا آلوده مباشید . آنها کم کم برمی گردند به اینجا . این عذر نیست که اگر موسیقی نباشد در رادیو آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند حالا اگر از جای دیگر می گیرند آیا ما باید به آنها موسیقی بدهیم!ما باید خیانت کنیم! موسیقی خیانت است به یک مملکت و خیانت است به جوانهای ما این موسیقی را حذفش کنید آن را به طور کلی عوض کنید و یک چیز دیگری بگذارید که آموزنده باشد .کم کم مردم و جوانها را عادت به امور زندگی بدهید و از آن عادت خبیثی که داشتند برگردانید . آنهایی را که می بینید می گویند اگر تلویزیون موسیقی پخش نکند می رویم سراغ موسیقی برای این است که اینها عادت کرده اند. (صحیفه نور جلد 9 صفحه 197 تا صفحه 207)

اما متاسفانه با این تاکیدات امام رسانه ملی سرتاپا موسیقی است . به تلویزیون و رادیو بنگرید،از برنامه های تهیه شده برای کودکان که آینده سازان این مملکت و زمامدار ان آینده کشور ایران هستند گرفته تا سریال های خانوادگی و بد تر از همه تبیلغاتی که بعضا بسیار زننده هستند ، همه و همه مملو از موسیقی های تند و مشکوک به حرام است. در سریال ها و برنامه ها موسیقی حرف اول و آخر برنامه را می زند . حتی در اخبار هم قسمت های بریده شده موسیقی پخش می شود خصوصا در بیست و سی و بد تر از آن گاهی قطعات موسیقی افراد معلوم الحال را هم به میدان می آورند . رکن اصلی جشن ها موسیقی است. مایه ننگ مملکت اسلامی است که از رسانه ملی برنامه هفت ترانه پخش می شود. جالب است اسمش را درست که بخواهی بخوانی می شود هفت گناه . انگار برخی فراموش کرده اند که غنا هم گناه است . در نقاط مختلف ایران اسلامی مجوز کنسرت می دهند وکنسرت های کذایی برقرارند و حتی در دانشگاه ها کنسرت برگزار می شود. آیاوزیر امور خارجه یک مملکت اسلامی باید در کنسرت حضور پیدا کند؟ حتی متاسفانه از یکی از مسئولین دولت یازدهم شنیدیم در جمع مردم بجنورد دربین انبوهی از جوانان گفت: همینجا اگر قطعه موسیقی نواخته شود و شما شاد شوید اشکالی دارد؟ مگر ما با شادی مردم مخالفیم. و یا پیش از آن گفته بود: باید چتر امنیتی برفضای سینما و موسیقی را برداریم.

آیا این ها تقابل آشکار با سخنان امام و اهداف انقلاب اسلامی و اسلام ناب نیست؟


پس چرا کشوری مثل امریکا ک مهد موسیقی و ازادی هست پیشرفته ترین کشور دنیاااس؟امان از جهل 

دقیقا امان از جهل و کوته فکری

آمریکا مهد خفقان و استبداد و خفه کردن صدای مخالفان صهیونیسم هست شما به این میگی آزادی؟؟؟ نکنه منظورت از آزادی بی بند و باری و آزادی جنسی و هم جنس بازی و حمل سلاح گرم و قتل و غارته؟؟؟

فقط یه احمق موسیقی رو به پیشرفت ربط میده ، پیشرفت به خاطر تلاش علمی هست نه ولنگاری و لااوبالی گری
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
سپاس از توجه شما
به نام خدا
متأسفانه در میان قشر مذهبی جامعه و بعضی هایی که از دین داری ادعایش را دارند و در میان مردم هم حزب اللهی معرفی میشوند،این موسیقی ها و بی حیایی ها دیده میشود.
واقعا چرا باید در یک خانواده ای که میگویند ما مذهبی هستیم برنامه ی بی محتوا و دشمن شاد کنی مانند شب کوک ویا هر چرت و پرت دیگری دیده شود و این را هم عین دینداری بدانند؟
بحق عقیلة العرب سلام الله علیها
اللهم عجل لولیک الفرج
واللهم الحفظ سیدنا وقائدنا امام خامنه‌ای معظم له
Wow…..I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again! “That which does not kill us makes us stronger.” by Friedrich Ni083schet2ze;.
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
بسم الله الرحمن الرحیم
سعی دشمنان این است که جوان ما را لاابالی بار بیاورند، نسبت به انقلاب بی‌تفاوت بار بیاورند، روحیه‌ی حماسه و انقلابی‌گری را در او بکُشند و از بین ببرند، جلوی این باید ایستاد. برخی از گویندگان (مسئولین)و نویسندگان این‌ همه جوان‌های حزب‌اللهی و انقلابی را نکوبند به اسم افراطی
امام خامنه ای (مد ظله العالی) 18 شهریور 94

دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌ رو را مطرح کردند ، فلانی تندرو است ، فلان جریان تندرو است ، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود ، امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم.
تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست. آن هایی که می گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند ، حزب‌اللّهی‌ها را می گویند تندرو ، میانه‌رو هم کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است. ادبیّاتی که دشمن به کار می برد، ما تکرار نکنیم .
امام خامنه ای 5 اسفند 1394

هر جایی که مردمان عافیت طلب و راحت طلب در وسط میدان مبارزه جایی برای خود باز نمی کنند و خطر پذیری نمی کنند انسانهای مومن و مبارز را به تندی و افراطی گری متهم میکنند .
امام خامنه ای 14 خرداد 1392
Designed By Erfan Powered by Bayan