افراطی

به بهانه کمبود آب

بحران کمبود آب

صحبت های استاد رائفی پور درباره ی فتنه آب و توضیحات در ادامه مطلب...


یکی از مسائلی که این روزها خیلی مورد توجه قرار گرفته و مکررا اخبار مرتبط به آن شنیده می شود. مسئله محیط زیست و بحران کمبود آب است.

حفظ محیط زیست و استفاده بهینه از منابع خدادای شرط عقل است و هیچ کس از تخریب محیط زیست حمایت نمی کند. اما اگر خوب توجه کنید این پوشش رسانه ای با این گستردگی و تیزر های مختلف تلویزیونی به خصوص درباره ی کمبود آب،جای بحث دارند ، چراکه حجم رسانه ای متمرکز روی مصرف خانگی آب است که درصد خیلی کمی از کل آب شیرین مصرفی در کشور است.(دو درصد)

با توجه به تاثیر گذاری رسانه که به تجربه ثابت شده است حتی اگر در عمل ، عموم مردم صرفه جویی نکنند ، در فکر مخاطب تاثیر گذاربوده و با تکرار این مسئله به دفعات از رسانه ها و افراد مختلف، اذهان عمومی باور می کنند که بحران کمبود آب جدی است تا جایی که چند قطره آبی که از شیر منزل چکه می کند بسیار مهم است و اگر مراعات نشود آب خوردن مردم هم با مشکل مواجه خواهد شد.

فرد وقتی تحت این القائات رسانه ای قرار گرفت کم کم به این می اندیشد که اگر برای مصرف خانگی آب نیست ، پس این حجم وسیع مصرف آب در صنایع داخلی و خصوصا کشاورزی توجیه پذیر نیست.

وقتی بحران کمبود آب به حلوگیری از چکه کردن شیر یک منزل مسکونی هم محتاج است ، پس چطور می تواند در برابر حجم بسیار زیاد آب مصرفی کشاورزی و صنعتی بی تفاوت باشد؟

و به راحتی ذهن ها برای به چالش کشیدن خود کفایی کشاورزی آماده می شود و وابسته کردن کشور در امر مهمی مانند کشاورزی به کشور های دیگر توجیه پیدا می کند.

اینجاست که خود کفایی دور از عقل پنداشته می شود و به راحتی کشور  وابسته به واردات مواد غذایی خصوصا گندم خواهد شد.

با توجه به دشمنانی که سابقه درخشانی در تحریم دارند ، کافیست محصولات غذایی مانند گندم تحریم شوند و این بار تحریم لمس شدنی است و  مثل تحریم هسته ای نیست که در زندگی فعلی مردم بی تاثیر باشد.

با این تحریم یا باید از گرسنگی بمیریم یا از ایدئولوژی خود دست بکشیم و برای لقمه ای نان ملتمس کدخدای مستکبر شویم.

هنوز فتنه ی انگلیس خبیث را که منجر به کشته شدن میلیون ها ایرانی شد به خاطر داریم و بعید نیست این پوشش گسترده رسانه ای طراحی شده برای فتنه ی دیگری علیه نظام مقدس اسلامی ما باشد. 



دانلود صحبت های استاد رائفی پور درباره ی فتنه آب از اینجا

چهارشنبه ۱۶ آبان ۹۷ , ۰۹:۴۷ دانشجوی همیشگی مدیریت
استفاده کردیم
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
بسم الله الرحمن الرحیم
سعی دشمنان این است که جوان ما را لاابالی بار بیاورند، نسبت به انقلاب بی‌تفاوت بار بیاورند، روحیه‌ی حماسه و انقلابی‌گری را در او بکُشند و از بین ببرند، جلوی این باید ایستاد. برخی از گویندگان (مسئولین)و نویسندگان این‌ همه جوان‌های حزب‌اللهی و انقلابی را نکوبند به اسم افراطی
امام خامنه ای (مد ظله العالی) 18 شهریور 94

دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌ رو را مطرح کردند ، فلانی تندرو است ، فلان جریان تندرو است ، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود ، امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم.
تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست. آن هایی که می گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند ، حزب‌اللّهی‌ها را می گویند تندرو ، میانه‌رو هم کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است. ادبیّاتی که دشمن به کار می برد، ما تکرار نکنیم .
امام خامنه ای 5 اسفند 1394

هر جایی که مردمان عافیت طلب و راحت طلب در وسط میدان مبارزه جایی برای خود باز نمی کنند و خطر پذیری نمی کنند انسانهای مومن و مبارز را به تندی و افراطی گری متهم میکنند .
امام خامنه ای 14 خرداد 1392
Designed By Erfan Powered by Bayan